Feu activitats o recursos relacionats amb la salut, el benestar o les cures? Aquesta proposta us interessa!

 2022-02-14

Feu activitats o recursos relacionats amb la salut, el benestar o les cures? Us presentem una eina que us interessarà!

Es tracta del mapa d’actius de salut, una eina col·laborativa, impulsada per la Direcció de Salut de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Barcelona i de l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Té com a objectiu oferir una eina a les entitats i organitzacions de la ciutat per tal que doneu a conèixer les activitats i recursos que dueu a terme en aquests àmbits.

Els recursos i propostes que recull el Mapa d’Actius de Salut de Barcelona s’adrecen a la ciutadania però també a professionals dels àmbits sanitari, social i comunitari, per tal que puguin dirigir a les persones que atenen cap a aquest tipus d’activitats i serveis. Per això el projecte ha nascut amb la voluntat que creixi i arribi al màxim nombre d’entitats i organitzacions que hi comparteixin les seves activitats i recursos.

Totes les entitats que desenvolupeu projectes, recursos o activitats en l’àmbit del Mapa (la salut, el benestar i les cures) podeu participar-hi. Per fer-ho només cal que us doneu d’alta com a organització i, un cop estigueu registrades, podreu gestionar la informació de totes les activitats i recursos: on es fan, quins horaris, a quina població s’adrecen, quan es realitzen i altres informacions.

  • Per a registrar-vos heu de fer el següent:
    • Entrar a la pàgina web: https://www.mapadactius.barcelona/index.php
    • Adreçar-vos a “Gestió d’Actius” (al menú de la part superior dreta de la pantalla) i des d’allà anar a l’opció “Registra’t”, escolliu un correu electrònic de la vostra entitat (s’aconsella que sigui un correu de caràcter general i una contrasenya i us demanaran les dades de l’entitat, així com que accepteu els principis (les regles del joc del Mapa) i la política de protecció de dades.

Vídeo-tutorial i guies d’ajuda

Si necessiteu suport o comunicar alguna incidència, podeu posar-vos en contacte amb: info@mapadactius.barcelona

Skip to content