Festa de l’Associa’t 2022: Sis espais descentralitzats i una vuitantena d’activitats ompliran de vida la ciutat!

 2022-07-18

S’acosta la Festa de l’Associa’t amb més presència a la ciutat que mai. Aquest 2022 gaudirem d’una festa a quatre emplaçaments, un espai destacat al centre de la ciutat i l’emissió de Ràdio Associa’t en directe el dissabte 24, diumenge 25 i dilluns 26 de setembre. En total, sis espais de festa comunitària que ompliran de vida la ciutat durant les festes de la Mercè.

Torre Sagrera i Mas Guinardó (24 setembre), Sala Pepita Casanelles (25 setembre) i Auditori Sant Martí (26 setembre) han estat els equipaments seleccionats per acollir la Festa de l’Associa’t d’enguany. A més, disposarem d’un espai situat a la plaça de la Catedral (26 setembre) en col·laboració amb l’ICUB. Celebrarem l’Associa’t més territorialitzat que mai, amb actes i activitats a cinc districtes. Un any més, també comptarem amb Ràdio Associa’t i l’emissió en directe de les ràdios associatives i comunitàries de la ciutat.

Partint de la valoració de la Festa 2021 s’ha dissenyat una edició que vol potenciar la trobada i participació de la ciutadania amb el teixit associatiu durant les festes de la Mercè. La festa d’enguany fa una aposta, un cop més, per la descentralització i la democratització.

Dues convocatòries públiques han decidit la tria dels equipaments i activitats que conformaran l’Associa’t 2022. Una iniciativa que ha sigut tot un èxit. S’hi han presentat divuit equipaments i més de vuitanta activitats de tota mena, que aviat acabaran creant la programació de la Festa de l’Associa’t 2022

Des de Torre Jussana us donem les gràcies a tots i a totes per la vostra participació i implicació en el disseny de la vostra Festa!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content