Festa de l’Associa’t 2021: les entitats programen més de 40 activitats per a tots els públics

 2021-06-04

Un any més, les entitats de la ciutat seran protagonistes de la festa major de Barcelona.

I és que les Festes de la Mercè d'aquest 2021 inclouran una nova edició de La Festa de l'Associa't, enguany carregada de cultura popular, activitats lúdiques, espectacles, jocs familiars i tallers de sensibilització, entre d'altres propostes organitzades per entitats barcelonines.

Tot i que aquest 2021 ha tornat a ser un any dur pels col·lectius no lucratius de la ciutat, que han patit especialment els efectes de les diverses crisis provocades per la Covid-19, 38 entitats s’han organitzat per mostrar a la ciutadania, la seva activitat i allò que els mou. L'objectiu? Donar-se a conèixer i que més persones puguin participar, tant de les seves activitats com de la seva base social. 

Enguany aquesta programació singular coproduïda amb les associacions participants, es podrà viure en 3 equipaments de la ciutat. Seran prop de 40 activitats gratuïtes, de tot tipus i per a totes les edats (tallers, jocs, espectacles…) que es duran a terme en equipaments gestionats per entitats: el divendres 24 al Centre Cívic Cotxeres de Sants, el dissabte 25 a l’Espai Jove La Fontana, i el diumenge 26 al Centre Cultural La Farinera del Clot.

A més, les emissores associatives de Ràdio Associa't oferiran més de 20 hores de ràdio en directe amb les associacions com a grans protagonistes i amb entrevistes i actuacions en directe. Una autèntica marató de ràdio a càrrec d'emissores gestionades per associacions o d'altres entitats sense ànim de lucre: 7deRàdio Boca RàdioOna de Sants MontjuïcRàdio Ateneu del ClotRàdio Ciutat Vella , Ràdio FarróRàdio TriniJove

El programa detallat d'activitats es podrà consultar al web de la Mercè, a partir del setembre. 

A més de les hores de ràdio i de les activitats als equipaments, la cultura popular serà la protagonista al parc de la Ciutadella, on l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha programat espectacles de dansa i cultures del món organitzats per associacions per al dissabte 25 de setembre

La Festa de l’Associa’t és el moment culminant de l’Associa’t, un projecte de la Direcció d’Acció Comunitària per donar a conèixer les entitats de la ciutat entre la ciutadania. L’edició d’aquest 2021 de la Festa está coordinada per Torre Jussana, amb el suport de Quepo a la comunicació. 

Skip to content