Èxit de participació en el Panoràmic 2016! Darrers dies per acabar el qüestionari

 2016-11-23

Recta final de la fase de treball de camp del Panoràmic 2016. Recordem que les entitats que han començat el qüestionari però que no l’han finalitzat encara tenen temps d’acabar d’omplir totes les dades.

És important que totes les organitzacions que han iniciat el qüestionari el finalitzin. Tenir el màxim nombre de respostes completes per part de les entitats permetrà que les dades que se n’extreguin reflecteixin de la manera més fidedigna possible la realitat del teixit associatiu de la ciutat.

La fase de treball de camp de l’edició d’enguany del Panoràmic 2016 està esdevenint un important èxit de participació. Fins al moment, més de 1000 entitats d’arreu de Catalunya han respost enaquesta edició, gràcies a la complicitat d’un equip de 15 persones que, en moltes ocasions, provenen del teixit associatiu de cada territori.

Per a què serviran les dades de #ElPanoràmic?

  • Per desenvolupar polítiques de suport i enfortiment del sector més adaptades a les seves necessitats reals.
  • Per millorar la transparència de les entitats sense ànim de lucre i donar visibilitat a les organitzacions en el seu territori i/o àmbit.
  • Per poder explicar millor l’impacte real de les associacions.
  • Per generar una base de dades col·laborativa, oberta i accessible per a tothom.

#ElPanoràmic és un projecte promogut conjuntament pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social La Caixa, amb el Suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i d’altres ens locals.

Ves al contingut