Estrenem nou servei d’assessorament en la gestió d’assegurances

 28/09/2017

Seguim ampliant el catàleg de serveis de Torre Jussana. En aquesta ocasió, obrim un nou assessorament presencial en matèria de gestió d’assegurances. Perquè és bàsic que totes les entitats coneguin a què estan obligades en aquest sentit i tinguin cobertes les seves responsabilitats.

Aquest assessorament permetrà a les entitats que el sol·licitin conèixer els requisits i les obligacions que es deriven de la legislació actual i rebre una resposta personalitzada sobre quines són  les tipologies d’assegurances idònies per al desenvolupament de la seva activitat.

 

Quines qüestions es podran consultar?

  • Pel que fa al marc general: Les obligacions i responsabilitats a les que estan subjectes les associacions, segons la normativa vigent.
  • Pel que fa al cas concret de cada associació, s’analitzarà quines són les necessitats segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que realitza.

 

Quines característiques té aquest assessorament?

  • Possibilitat de realitzar consultes per correu electrònic o de realitzar l’assessorament de manera presencial amb cita prèvia.
  • L’assessorament presencial tindrà 45’ de durada.
  • Tant els assessoraments en línia com els presencials són personalitzats, a càrrec de professionals d’Arç Cooperativa. Serveis integrals d’assegurances, una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, que aposta per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries.

 

Com sol·licitar-lo?

  • Per realitzar consultes per correu electrònic només cal enviar-les a tjassessoraments@bcn.cat    
  • Per sol·licitar cita presencial contactar amb Torre Jussana al 93 256 41 18.

 

16/10: presentació Mapa d’Assegurances per Associacions

L’obertura d’aquest nou servei coincideix amb la presentació a Torre Jussana del Mapa d’Assegurances per associacions, organitzada pel CAB. Es realitzarà el proper 16 d’octubre, a les 18 h. Formulari d’inscripció.

El mapa ha estat realitzat per Arç Cooperativa. Es tracta d’un recurs que exposa els requisits i obligacions en matèria d’assegurances que emanen de la legislació vigent i permet orientar-los sobre les assegurances idònies per al desenvolupament de les diferents tipologies d’activitats associatives. Animem a totes les associacions de la ciutat a assistir-hi!

Skip to content