Estrenem nou servei d’assessorament en la gestió d’assegurances

 2017-09-28

Seguim ampliant el catàleg de serveis de Torre Jussana. En aquesta ocasió, obrim un nou assessorament presencial en matèria de gestió d’assegurances. Perquè és bàsic que totes les entitats coneguin a què estan obligades en aquest sentit i tinguin cobertes les seves responsabilitats.

Aquest assessorament permetrà a les entitats que el sol·licitin conèixer els requisits i les obligacions que es deriven de la legislació actual i rebre una resposta personalitzada sobre quines són  les tipologies d’assegurances idònies per al desenvolupament de la seva activitat.

 

Quines qüestions es podran consultar?

  • Pel que fa al marc general: Les obligacions i responsabilitats a les que estan subjectes les associacions, segons la normativa vigent.
  • Pel que fa al cas concret de cada associació, s’analitzarà quines són les necessitats segons l’àmbit de l’entitat i les activitats que realitza.

 

Quines característiques té aquest assessorament?

  • Possibilitat de realitzar consultes per correu electrònic o de realitzar l’assessorament de manera presencial amb cita prèvia.
  • L’assessorament presencial tindrà 45’ de durada.
  • Tant els assessoraments en línia com els presencials són personalitzats, a càrrec de professionals d’Arç Cooperativa. Serveis integrals d’assegurances, una corredoria d’assegurances especialitzada en el sector de l’economia social i solidària, el món associatiu i les energies renovables, que aposta per la gestió integral d’assegurances ètiques i solidàries.

 

Com sol·licitar-lo?

  • Per realitzar consultes per correu electrònic només cal enviar-les a tjassessoraments@bcn.cat    
  • Per sol·licitar cita presencial contactar amb Torre Jussana al 93 256 41 18.

 

16/10: presentació Mapa d’Assegurances per Associacions

L’obertura d’aquest nou servei coincideix amb la presentació a Torre Jussana del Mapa d’Assegurances per associacions, organitzada pel CAB. Es realitzarà el proper 16 d’octubre, a les 18 h. Formulari d’inscripció.

El mapa ha estat realitzat per Arç Cooperativa. Es tracta d’un recurs que exposa els requisits i obligacions en matèria d’assegurances que emanen de la legislació vigent i permet orientar-los sobre les assegurances idònies per al desenvolupament de les diferents tipologies d’activitats associatives. Animem a totes les associacions de la ciutat a assistir-hi!

Skip to content