Estiu 2022: horaris d’atenció a les entitats i dies que tanquem el centre

 2022-07-19

Les vacances d’estiu s’acosten i hem de deixar-ho tot lligat abans de desaparèixer per carregar piles. Per això volem compartir amb vosaltres els nostres horaris d’estiu i que res us agafi d’improvís. 

Torre Jussana només tancarà el seu equipament de l’1 al 26 d’agost, però podreu contactar amb nosaltres a través del telèfon i el correu electrònic de l’equipament uns dies abans. A partir del 5 de setembre, recuperarem el nostre horari normal d’obertura del centre i l’atenció de les entitats.

Us detallem l’horari d’atenció a les entitats i els dies que el centre romandrà tancat durant les vacances d’estiu:

  •  Del 18 al 31 de juliol i del 29 agost al 2 de setembre, Torre Jussana estarà obert de 8 a 15h i l’horari d’atenció serà de 9 a 14h.
  • De l’1 al 26 d’agost, l’equipament estarà tancat.
  • Del 22 al 26 d’agost, s’atendrà per telèfon (93 256 41 18) i correu electrònic: tjussana@bcn.cat, de les 9 a les 14 h.

A partir del 5 de setembre, recuperem l’horari habitual d’obertura de 9 a 21h i l’atenció a les entitats de 10h a 20h.

Molt bones vacances a tothom!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content