#ESSBCN2030 – Enquesta de prospecció per a la creació d’una plataforma d’ocupació unitària de l’ESS

 2023-11-06

Des del Grup de Treball d’Ocupació de l’Estratègia de l’#ESSBCN2030, s’està treballant en un procés de diagnosi per a valorar l’interès i la viabilitat de la creació d’una plataforma unificada com a porta d’entrada a l’ocupació en l’Economia Social i Solidària

En el marc d’aquesta diagnosi, s’ha generat una enquesta per a conèixer les necessitats de les organitzacions i entitats que treballen entorn dels principis i valors de l’ESS. Amb quin objectiu? Conèixer les eines que es fan servir per a la captació i selecció de talent, recollir l’interès en una plataforma d’ocupació a l’entorn de l’ESS i concretar les prestacions que es voldrien per a que sigui d’utilitat.

A qui es dirigeix?

L’enquesta s’adreça a l’àmbit que defineix el Document de l’Estratègia de l’#ESSBCN2030 i el seu Reglament de funcionament intern (intenta acollir i incloure aquesta diversitat fent una mirada plural i diversa cap a l’ESS i la seva pràctica quotidiana): entitats i empreses del tercer sector, societats cooperatives, mutualitats de previsió social, societats laborals, associacions, fundacions, centres especials de treball i empreses d’inserció, iniciatives d’economia comunitària i economia col·laborativa del procomú.

COM ENS PODEU FER ARRIBAR LES VOSTRES NECESSITATS?

Només cal que contesteu aquesta breu enquesta.

Us animeu a participar?
No us hi estareu més de 5 minuts!

Però, afanyeu-vos!
L’enquesta romandrà oberta fins el divendres 17 de novembre, inclòs.

Skip to content