Especial de “El Foraster” a Torre Jussana, sobre les associacions de BCN

 2018-12-28

El programa de Quim Masferrer tancarà la temporada a TJ, amb un especial en el qual coneixerà entitats de la ciutat i mostrarà el seu dia a dia.  

“Sou molt bona gent!! Ara, deixeu-me que us ho digui: foteu reunions massa llargues.” Així acabarà l’especial de “El Foraster” que s’enregistrarà a finals de gener a Torre Jussana.

Durant el programa Quim Masferrer visita diferents associacions de Barcelona, coneixent el dia a dia de les entitats de la ciutat, les reunions, assemblees, espais de participació, moments de celebració per projectes realitzats i objectius acomplerts però també els reptes que suposa, les problemàtiques i les tasques.

Durant el programa “El foraster” participarà en una reunió de Junta, una assemblea, una trobada d’un equip de persones associades, coneixerà com gestiona l’economia i la fiscalitat el tresorer d’una entitat, participarà d’una activitat associativa i anirà de festa amb les persones d’una entitat a la qual acaben d’atorgar un premi.     

Serà un programa especial sobre el teixit associatiu de la ciutat. El resum de totes les visites, com sempre comentat pel propi Quim Masferrer i amb la presència dels personatges que apareguin en el programa, s’enregistrarà a la sala d’actes de TJ, el proper 16 de febrer. Hi esteu convidades totes les associacions. Però cal que confirmeu assistència a través del següent formulari.  

Skip to content