Especial #AïllemlaCOVID: Info i recursos per a entitats i xarxes en temps de pandèmia

 2020-11-18

La pandèmia está tenint una afectació important en tots els àmbits de les entitats. Per això, des de Torre Jussana en aquests moments des de Torre Jussana ens centrem en oferir informació, recursos i solucions a les necessitats de les entitats derivades de la crisi sanitària actual.

Per fer-ho de manera ajustada a les necessitats reals de les entitats hem llençat una 2a enquesta per conèixer les necessitats actuals de les entitats. La primera la vam fer a l'inici de la pandèmia i ens ha permès tenir una primera fotografia de les necessitats reals del sector. 

Amb tota la informació obtinguda hem pogut veure quines són les necessitats d'informació i recursos que tenen les entitats i les xarxes de suport, a més de posar en marxa altres serveis i accions que hem realitzat o que estem realitzant. Per tal de recopilar aquests recursos hem actualitzat l'especial de Torre Jussana sobre la pandèmia, oferint un espai amb informació actualitzada sobre tot allò que afecta a les associacions i amb recursos propis i de tercers que puguin ser d'utilitat per a entitats i xarxes de suport, així com la informació de contacte d'aquestes xarxes per a la ciutadania que pugui necessitar la seva ajuda. La segona enquesta ens permetrà seguir oferint nous serveis i propostes i dotar l'especial de més recursos. 

Al nou especial #AillemlaCOVID, que estarà en permanent actualització, les entitats i xarxes hi trobareu: 

  • Informació actualitzada sobre l'afectació de la pandèmia en les entitats (mesures i restriccions vigents, etc.)
  • Recursos sobre finançament
  • Informació sobre questions legals i fiscals relacionades amb la pandèmia. 
  • Recursos per a fer una bona gestió laboral en la situació actual.
  • Recursos sobre com posar les cures i les bones relacions humanes al centre de les entitats i xarxes. 
  • Recursos sobre com relacionar-se a distància amb la base social i fomentar la participació
  • Idees i recursos per ajudar a les entitats i xarxes a comunicar-se amb els seus públics
  • Recopilació de normatives vigents relacionades amb el voluntariat. 

També hi trobareu un espai destinat a les xarxes de suport actives als diferents districtes de la ciutat, amb totes les dades disponibles per contactar-hi i per estar al dia de l'acció que realitza cadascuna.

Accediu a l'especial #AïllemlaCOVID a:

tjussana.cat/recursoscovid

Skip to content