És possible un nou model de subvencions?

 2023-03-20

Arrenca una nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona. El dimarts 28 de març, de 17.30 h a 19.30 h, i sota el títol “És possible un nou model de subvencions?”, diferents veus referents de l’associacionisme de la ciutat compartiran models i estratègies alternatives de finançament de les entitats, i se cercaran, conjuntament, solucions amb nous marcs fiscals per aplicar a les organitzacions i generar noves propostes per a la Utilitat Pública.

Objectius específics de la trobada

Durant la jornada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, es crearà un espai dinàmic i participatiu en què es debatrà i s’aprofundirà sobre els reptes que ha d’afrontar el sector per a la millora i la creació d’un nou model de subvencions. 

Hungria Panadero, directora Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, donarà el tret de sortida i presentarà la “Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis 2022”. A partir d’aquest document, es realitzarà una dinàmica per treballar totes les propostes que sorgeixin, es consensuaran les principals demandes associatives en relació amb les subvencions i s’acordaran les properes passes i el calendari d’actuació.

Com podeu participar?

Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció i rebreu l’enllaç per participar en la sessió en línia.  També us convidem a seguir el 3rCongrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

Us hi esperem!
Només juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content