Es busquen iniciatives ciutadanes en drets digitals!

 2021-02-11

L'Ajuntament de Barcelona s'ha proposat reforçar el coneixement de la nova realitat digital per part de la ciutadania i, juntament amb Xnet i el Grup Ciutadà sobre Polítiques Digitals (GCPD), ha llençat una crida per recollir iniciatives per a la defensa dels drets digitals engegades per la societat civil barcelonina.

Sou una entitat i heu realitzat algun tipus d'iniciativa sobre drets digitals? Aporteu la vostra experiència! Teniu fins el 21 de març per fer-ho a través d'aquest formulari

Amb les iniciatives rebudes es realitzarà un mapatge per visibilitzar les diferents propostes en l'àmbit de la defensa i la promoció dels drets digitals i donar-les a coneixer a la ciutadania  tot el que està fent la ciutadania en l’àmbit de la defensa i la promoció dels drets digitals. La informació recollida es retornarà a través d’un repositori web obert.

El procés es tancarà amb una presentació pública del mapatge per tal de donar-lo a conèixer que servirà, també de punt de trobada i de creació de sinèrgies entre els diversos grups i persones actives implicades. L'objectiu és que la difusió d'aquestes iniciatives serveixi per tal que d'altres organitzacions cíviques es plantegin realitzar propostes en l'àmbit de la defensa dels drets digitals. El mapatge també es presentarà a la xarxa Cities for Digital Rights.

Skip to content