Entitats, vau presentar-vos a la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de BCN?

 2022-05-27

Amb data 27 de maig s’ha publicat la resolució provisional de la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022. En el document hi apareixen tots els projectes presentats, especificant els punts obtinguts, la proposta d’import a atorgar i la documentació que es requereix (si és el cas). També s’indiquen els projectes denegats de forma provisional i els no admesos. 

Tingueu en compte que un cop publicada la resolució provisional s’obre un període de 10 dies hàbils per presentar la documentació requerida, presentar al·legacions o bé presentar la reformulació del projecte. Aquest termini finalitza el dilluns 13 de juny de 2022 (inclòs).

Si voleu saber com fer la reformulació del projecte pas a pas, resoldre dubte sobre els tràmits per presentar al·legacions o la documentació requerida, consulteu el nostre especial web sobre subvencions:

Especial Torre Jussana sobre Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona
per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022

Si teniu dubtes sobre el procediment d’atorgament, la documentació a aportar, les al·legacions o la reformulació podeu trucar-nos o escriure’ns (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat).

Entitats, estigueu atentes que us continuarem informant a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (Subscriviu-vos-hi!).


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Ves al contingut