Entitats, per ajudar-vos millor necessitem les vostres respostes a l’enquesta sobre com us ha afectat la COVID19!

 2020-11-10

Des de Torre Jussana impulsem una segona enquesta per a conèixer en primera persona l’estat de les associacions i de la resta de teixit no lucratiu de la ciutat després de 8 mesos de pandèmia.

Enmig de la segona onada de la Covid-19, us preguntem sobre la vostra activitat, les afectacions de les normatives, quines accions heu dut a terme en l’àmbit econòmic i digital, i sobre quines perspectiva teniu de cara al futur.

Les vostres respostes ens seran molt útils per seguir adaptant els nostres serveis, projectes i intervencions a les vostres necessitats reals, avançar-nos als esdeveniments i oferir-vos idees i propostes per tal d'afrontar la situació.

Els resultats de la primera enquesta, realitzada durant els passats mesos d’abril i maig, ens han servit per a potenciar les informacions i la generació de recursos sobre les normatives i restriccions que afecten al sector i sobre temàtiques d'utilitat per a les entitats en el moment actual, oferir més formacions sobre la captació de fons i fer més difusió de convocatòries de finançament, publicar noves guies d’assessorament, facilitar l’ús dels espais i jardins de TJ a entitats i col·lectius específics, aportar el nostre coneixement el projecte Caus Comunitaris, i un munt d’accions més!

És per això que demanem a totes les entitats que l’ompliu (Només us portarà 7 minuts) i que ens ajudeu a fer-ne difusió. Ens permetrà tenir indicacions de quines són les principals necessitats de les entitats sense ànim de lucre de la ciutat i com podem contribuir a resoldre-les a través dels nostres serveis i recursos. El termini per fer-ho es tancarà el proper 8 de desembre.

Per omplir l’enquesta, clickeu en el següent enllaç: 

Formulari impacte COVID-19 en les entitats de BCN

Skip to content