Entitats, ja s’ha publicat la resolució definitiva de les subvencions 2022 de l’Ajuntament de BCN!

 2022-08-24

Amb data 22 de juliol s’ha publicat al BOPB la Resolució d’atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2022.

En aquest document hi apareixen tots els projectes presentats a la convocatòria, indicant la següent informació:

  • Resposta a les al·legacions presentades (annex 1). S’hi detalla si l’al·legació ha estat estimada o desestimada i quin és el motiu d’aquesta resposta. 
  • Sol·licituds de subvencions a atorgar definitivament (annex 2).
  • Sol·licituds de subvencions a denegar definitivament, per motius tècnics o administratius (annex 3 i 4).

Un cop publicada la resolució definitiva, s’inicia un termini de 10 dies hàbils per tal de presentar les esmenes de documentació que hi figurin en el document (annex 2). Aquestes corresponen a projectes que inicialment en la resolució provisional van ser denegats i en la resolució definitiva han estat aprovats. També és possible presentar una reformulació d’aquests projectes, en cas que l’import atorgat sigui inferior al sol·licitat. Es disposa també del mateix període per presentar reformulació del projecte si després de la resolució de l’al·legació s’ha modificat l’import atorgat provisionalment.

Aquest termini finalitza el divendres 5 d’agost de 2022 (inclòs).

EN QUÈ US PODEM AJUDAR DES DE TORRE JUSSANA?

Us animem a consultar l’Especial TJ Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona que hem creat, on podreu trobar informació sobre:

  • el pas a pas de la reformulació del projecte
  • com presentar la documentació requerida
  • aspectes claus sobre la resolució provisional i definitiva.

També teniu disponibles recursos sobre la modificació i la justificació del projecte i resposta a pregüentes freqüents.

Si teniu dubtes sobre les subvencions podeu trucar-nos al 932 564 118 o escriure’ns a tjussana@bcn.cat posant a l’assumpte “Subvencions“.


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content