Entitats, ja podeu presentar les vostres activitats per participar en la Festa de l’Associa’t 2022!

 2022-05-04

La Festa de l’Associa’t 2022 se celebrarà el dissabte 24, diumenge 25 i dilluns 26 de setembre i ja podeu presentar les vostres propostes d’activitats. La convocatòria estarà oberta des del 4 fins al 22 de maig. Podeu presentar les vostres iniciatives a través del formulari que trobareu al Decidim de Torre Jussana, on també podeu consultar els requisits per participar-hi.

La Festa de l’Associa’t té la voluntat de ser el festival de l’associacionisme de la ciutat, és l’espai de reconeixement, visibilització i enfortiment de les entitats, associacions i col·lectius de Barcelona. La Festa és el marc on el teixit associatiu comparteix amb la ciutadania la seva essència i els seus valors basats en la diversitat, els drets humans i la participació comunitària.

Enguany, el projecte estarà coordinant per Torre Jussana i donarà resposta a les observacions i propostes de les entitats participants en anteriors edicions. Així doncs, partint de la valoració de la Festa 2021, s’ha dissenyat una edició que manté i millora el model descentralitzat de l’any passat, que potencia la festa als barris i que fomenta la participació de la ciutadania per tota la ciutat. Us proposem una festa en equipaments situats a diferents barris de Barcelona, un espai destacat al centre de la ciutat i l’emissió de Ràdio Associa’t en directe.

Amb la Festa de l’Associa’t 2022 es fa una aposta per la democratització de la celebració, decidint la tria d’equipaments amb una convocatòria pública i reforçant la crida per presentar propostes d’activitats a totes les entitats de la ciutat. Un any més, comptarem amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) per poder oferir també un espai cèntric a les festes de la Mercè. S’ha treballat per oferir una millora en la producció de les activitats i un reforç de la comunicació amb una integració de les propostes associatives en el ventall d’activitats de les Festes de la Mercè.

Com cada any, posem tot l’esforç perquè aquesta festa sigui un èxit. I amb la participació de tots i totes en la construcció del programa farem que així ho sigui! Animeu-vos a participar, esperem les vostres propostes a: Decidim.torrejussana.cat


Abans del 15 de juny ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos sobre el resultat del procés de selecció i concretar, si s’escau, l’emplaçament i la franja horària que se us ha assignat.

Si necessiteu resoldre dubtes sobre el procés de presentació o sobre com omplir el formulari, no dubte a contactar-nos a través de correu associat@associat.barcelona o trucant a Torre Jussana al 932 564 118.

I seguiu atentes! Continuarem informant sobre totes les notícies de la Festa i de les etapes del procés a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (Subscriviu-vos-hi!).

Skip to content