Entitats! El 30 de juny finalitza el termini per presentar les propostes d’activitats a la Festa de l’Associa’t 2024

 2024-06-06

Com cada any, hem posat tot l’esforç perquè la Festa de l’Associa’t 2024 sigui un èxit. Perquè sigui així, comptem amb la implicació de totes i tots vosaltres! Animeu-vos a participar en aquest projecte coproduït per Torre Jussana i el Servei d’Acció Comunitària! Esperem les vostres propostes per construir plegades la gran festa de l’associacionisme de la nostra ciutat durant les festes de la Mercè!

SOU UNA ENTITAT QUE DESENVOLUPA ACTIVITATS/PROJECTES A BARCELONA?

A continuació trobareu 3 formularis per fer-nos arribar les vostres propostes d’activitats per a cadascun dels emplaçaments. El termini s’inicia el 6 de juny i s’allargarà fins al 30 del mateix mes de manera improrrogable.

COM SERÀ LA FESTA DE L’ASSOCIA’T 2024?

L’aposta per retornar la Festa de l’Associa’t 2023 al centre de la ciutat va ser tot un èxit a nivell de participació ciutadana. Més de 15.000 persones van prendre part de la setantena d’activitats organitzades per més de 80 entitats de Barcelona. I per què tocar el que ja va funcionar? Seguint les vostres valoracions, enguany tornarem al Parc de la Ciutadella i l’Avinguda de la Catedral per continuar integrant al màxim la Festa dins de la programació de la Mercè i estrènyer, així, les aliances amb l’ICUB i amb d’altres departaments de l’Ajuntament. 


A la vegada, enguany, posarem l’accent en l’associacionisme infantil i juvenil, en el compost per dones, persones del col·lectiu LGBTI i/o amb discapacitats, com estableix la recent Llei de Foment de l’Associacionisme.

PARC DE LA CIUTADELLA
(Dissabte 21 i diumenge 22 de setembre)

Disposarem de diferents espais temàtics per encabir totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu incentivar la participació de la ciutadania amb propostes lúdiques que no requereixin escenari: activitats vivencials vinculades a les arts escèniques, manipulatives, tallers o cercaviles.

Avinguda CATEDRAL
(Dimarts 24 de setembre al matí)

La Festa de l’Associa’t tancarà la seva programació el dimarts 24 de setembre al matí a l’escenari de l’avinguda de la Catedral, en col·laboració amb l’ICUB. I ho farà organitzant tres-quatre activitats vinculades amb les arts escèniques i de gran format que convertiran aquesta fi de festa en una trobada ben musical.

RÀDIO ASSOCIA’T AL PARC DE LA CIUTADELLA
(Dissabte 21 i diumenge 22 de setembre)

L’altaveu de l’activitat associativa de la nostra ciutat, Ràdio Associa’t, tornarà a emetre en directe, però enguany ho farà des del mateix Parc de la Ciutadella, integrant-se molt més en el cor de la nostra trobada. En aquest espai, coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona, convidem a les ràdios comunitàries, resta d’entitats i col·lectius informals que també realitzen podcasts a dur a terme un dels seus programes en directe. 

A més, oferim a les entitats de la ciutat que no participen dels espais de la Festa (Ciutadella o Catedral) que puguin ser partícips d’aquests programes essent entrevistades o participant amb algun altre format radiofònic (petita actuació musical en directe).

Us vau perdre la primera sessió informativa sobre la Festa de l’Associa’t?

Feu clic en aquest enllaç per conèixer totes les novetats que hem incorporat en l’edició d’enguany.

Com donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativa

Voleu ser protagonistes de la Festa, però les vostres propostes no compleixen els requisits que us hem proposat? No patiu! Amb aquest recurs, que recull els continguts de la formacióCom donar a conèixer l’entitat amb una activitat participativafeta a Torre Jussana, us ajudarem a fer propostes lúdiques perquè podeu explicar els vostres valors i la missió de la vostra associació des d’una posada en escena més vivencial.

Recordeu!
El termini  perquè ens feu arribar les propostes d’activitats pels diferents espais de la Festa finalitzarà el 30 de juny!

Si necessiteu resoldre preguntes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de correu associat@associat.barcelona o trucant al 932 564 118 de Torre Jussana.


Voleu estar al dia de les últimes novetats de la Festa de l’Associa’t 2024? A partir d’ara, tota l’actualitat de la festa de la Barcelona que es mou la podreu seguir a través dels altaveus del Quèdequè (Instagram, Twitter, Telegram i newsletter) i dels canals habituals de Torre Jussana (Facebook, Twitter, Instagram i butlletí).

Skip to content