ENTITATS, BEN AVIAT ENS PODREU FER ARRIBAR LES VOSTRES propostes d’ACTIVITATS PER LA FESTA DE L’ASSOCIA’T 2024!

 2024-05-28

Feia dies que esperàvem poder donar-vos aquesta notícia. La festa de la Barcelona que es mou ja és aquí. I arriba carregada de novetats i també consolidant fórmules que ens permetran continuar construint plegades la gran festa de l’associacionisme de la nostra ciutat durant les festes de la Mercè (21, 22 i 24 de setembre). Anem a pams!

Formulari dE RECEPCIÓ DE PROPOSTES!

El dijous 6 de juny obrirem el formulari d’inscripció perquè ens feu arribar les propostes d’activitats pels diferents espais de la Festa. Romandrà actiu fins al 30 de juny de forma improrrogable per poder garantir, així, una correcta selecció i distribució de les vostres iniciatives.

La millor notícia!

Estem molt contentes de confirmar-vos que la Festa de l’Associa’t 2024, una iniciativa que coordina Torre Jussana, tornarà a organitzar-se al Parc de la Ciutadella (21 i 22/09) i a l’Avinguda Catedral (24/09). I estem molt contentes perquè va ser una de les reivindicacions i un dels aspectes millor valorats per totes vosaltres en l’edició anterior.

Aquesta  aliança amb l’ICUB ens permetrà continuar reforçant la presència i millorar la integració d’aquest projecte coproduït per Torre Jussana i el Servei d’Acció Comunitària dins del ventall d’activitats de la festa Major de la nostra ciutat.

QUINA ÉS LA GRAN NOVETAT QUE INCORPORA AQUESTA EDICIÓ?

Continuem amb les bones notícies… L’altaveu de l’activitat associativa de la nostra ciutat, Ràdio Associa’t, tornarà a emetre en directe, però enguany ho farà des del mateix Parc de la Ciutadella, integrant-se molt més en el cor de la nostra trobada.

i ara… Sessió informativa

Per tal d’explicar l’edició d’enguany i facilitar la vostra participació en la Festa de l’Associa’t 2024, organitzarem una trobada en línia l’11 de juny, a les 18:00 h, on compartirem amb totes vosaltres els detalls d’aquesta Festa i ens feu arribar tots aquells dubtes que tingueu sobre el procés. 

Per a poder assistir-hi, inscriviu-vos a través d’aquest formulari. Romandrà obert fins a les 23:59 h del dia 10 de juny. El mateix dia 11 al matí rebreu l’enllaç de la videoconferència.

ALTRES NOVETATS

La Festa de la Barcelona que es mou promourà especialment la tasca associativa més vulnerabilitzada o menys reconeguda com indica la Llei de Foment de l’Associacionisme, prioritzant projectes que treballin aquests 4 àmbits:

  • L’associacionisme entre els infants i adolescents per la seva capacitat d’articulació territorial, la transmissió de valors democràtics i la transformació comunitària.
  • Les associacions creades per dones, les accions de les quals s’adrecin a les dones i l’objectiu de les quals sigui defensar-ne els drets des d’una perspectiva feminista interseccional.
  • Les associacions creades per persones LGBTI, l’objectiu de les quals sigui defensar-ne els drets.
  • Les associacions creades per persones amb discapacitat, l’objectiu de les quals sigui defensar-ne els drets. Han de promoure la incorporació d’aquestes persones als òrgans de decisió de les associacions.

Com cada any, hem posat tot l’esforç perquè aquesta festa sigui un èxit. I amb la participació de totes i tots vosaltres, farem que així ho sigui! Animeu-vos a participar, esperem les vostres propostes!

Si necessiteu resoldre preguntes sobre el procés de presentació o sobre com emplenar el formulari, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de correu associat@associat.barcelona o trucant al 932 564 118 de Torre Jussana.


Voleu estar al dia de les últimes novetats de la Festa de l’Associa’t 2024? A partir d’ara, tota l’actualitat de la festa de la Barcelona que es mou la podreu seguir a través dels altaveus del Quèdequè (Instagram, Twitter, Telegram i newsletter) i dels canals habituals de Torre Jussana (Facebook, Twitter, Instagram i butlletí).

Skip to content