Engeguem la #TJFormació tardor 2016: 14 cursos amb inscripcions obertes!

 2016-09-13

Encetem un nou curs formatiu a TJ, amb l'oferta formativa de tardor que es durà a terme entre els mesos d’octubre i desembre, amb un total de 14 accions formatives gratuïtes i especialitzades, pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Aquesta formació va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar les seves competències.

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants com la posada en marxa, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació.

 

Consulteu  tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

 

Les novetats per a aquest trimestre

Aquesta tardor presentem dos nous cursos:

D'altra banda, a partir d'aquest trimestre en la fitxa de descripció de cada curs hi trobareu els recursos i serveis que oferim des de Torre Jussana relacionats amb la temàtica del curs.

 

Formació al territori

Aquest trimestre seguim amb l’aposta per acostar la formació associativa als barris de la ciutat.

Dins l’oferta formativa d'aquest trimestre, el curs “Com aconseguir la participació de les persones associades?" es realitzarà a la Biblioteca de Bon Pastor, amb la col·laboració i la implicació de les associacions i dels serveis del territori. D'altra banda, el taller “La Llei de Protecció de Dades: tot el que cal saber i requisits a complir” que durem a terme al punt multimèdia del Centre Cívic Casa del Rellotge, al barri de la Marina. Aquests cursos, com la resta de l'oferta formativa de Torre Jussana, estan oberts a totes les associacions de la ciutat.

Recordem que oferim formació a mida per federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin realitzar formacions concretes per a les seves entitats. Per sol·licitar-ho, contacteu amb el Servei de Formació del centre per tal de valorar la proposta (932 564 118, tjformacio@bcn.cat). 

 

Altres cursos destacats

Aquest trimestre recuperem accions formatives destacades com el ”Taller d'anàlisi d'estatuts: coneguem a què ens obliguen i com millorar-los!”, el curs “Com elaborar el Pla Estratègic de l’associació” o propostes relacionades amb la gestió de qualsevol associació com els cursos “Comptabilitat per associacions I" i "Comptabilitat per associacions II”, o el curs de “Les obligacions fiscals de les associacions”, entre d’altres.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si voleu que us guiem en el vostre itinerari formatiu o si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb el servei de formació de Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

 

Skip to content