Engeguem la nova #TJFormació Hivern 2017! Inscripcions obertes per a 14 cursos gratuïts

 2016-12-23

Presentem una nova oferta formativa, la d'hivern del 2017, amb la qual oferirem 14 propostes gratuïtes i especialitzades pensades per ajudar a les associacions a millorar el seu funcionament. Es durà a terme entre els mesos de gener i abril, amb sessions de dilluns a dijous, però també amb formacions en cap de setmana.  

Com sempre, la formació de Torre Jussana és gratuïta i va dirigida a les juntes directives, persones associades i equips tècnics amb l’objectiu de millorar els quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació (la intenció, la participació, l’acció i la gestió).

Aquests cursos, tallers i xerrades que proposem permeten realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants d’aquests quatre àmbits com, el disseny, la posada en marxa i l'avaluació de projectes, la gestió jurídica, fiscal i econòmica o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació.

 

Consulteu  tots els cursos i accediu al formulari d’inscripció per a cadascun

 

Les principals novetats

Les principals novetats que oferim en aquesta nova oferta formativa són les següents:  

  • Com fer incidència política des de les associacions? Xerrada de 3 hores per entendre què vol dir fer incidència política i conèixer les bases per dur-la a terme. En aquesta sessió també hi haurà un espai per tal que les associacions coneguin quins són els espais i canals de participació municipals i els seus interlocutors.

 

  • Desing thinking: Innovació i creativitat: Amb aquesta formació de 6 hores, volem fer una aproximació a una metodologia innovadora que us ajudarà a generar noves idees adaptades a les necessitats reals de les persones de l’associació.

 

Formació al territori

Aquest trimestre reforcem l’aposta del centre per portar l’oferta formativa de TJ als diferents barris de la ciutat. Hem inclòs en l’oferta formativa la xerrada Quines responsabilitats tenim com a membres de la junta directiva? que es realitzarà a la seu de la Unió d’Entitats de la Marina. El curs de “Les obligacions fiscals de les associacions que durem a terme al Centre de Cultura Popular de Sant Andreu “Can Galta Cremada”. I la Taula d’entitats de Sarrià acollirà la formació de Disseny i avaluació de projectes associatius”. Aquestes formacions es realitzen amb la col·laboració i la implicació de les associacions i serveis del territori, però estan obertes a totes les associacions de la ciutat.

Recordem que també oferim formació a mida per federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin oferir formacions concretes per a les seves entitats. Per sol·licitar el servei només cal que contacteu amb l’Àrea de Formació del centre (932 564 118, tjformacio@bcn.cat). 

 

Altres cursos destacats

 

 

 

  • Lectura fàcil: redacteu de manera més entenedora: sovint les associacions han de redactar cartes, butlletins, projectes, tríptics, cartells i no tenen la certesa de si la nostra redacció es correcte. Amb aquest taller us donarem eines per treballar la redacció dels textos de l'associació.

 

I també recuperem d’altres propostes formatives que ja hem realitzat anteriorment amb una molt bona acollida, com són els cursos sobre “Com elaborar el pla de participació de l’associació?, Infografies: com presentar la informació de manera gràfica i atractiva, “Comptabilitat per associacions I", "Comptabilitat per associacions II”, o el curs de “Les obligacions fiscals de les associacions”, entre d’altres.

 

En què us podem ajudar des de TJ?

Si teniu qualsevol dubte o dificultat a l’hora de realitzar la inscripció als cursos, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana a través del tel. 932 564 118 o per correu electrònic a tjformacio@bcn.cat.

També us recordem que teniu a la vostra disposició el servei d’assessoraments i acompanyaments per tal de complementar les formacions que realitzeu. Només cal que demaneu l’assessorament que us interessi a tjussana@bcn.cat o per telèfon (932 564 118).

Skip to content