Enfeinats amb les subvencions de l’Ajuntament de BCN? A TJ us facilitem suport i recursos

 2017-01-12

El passat 5 de gener es va obrir el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria 2017 de les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a activitats, projectes i serveis de districte i de ciutat. El termini per fer-ho es tancarà el proper dijous 2 de febrer.

Recordem que les sol·licituds es poden presentar telemàticament, si es disposa de certificat digital de representació de persona jurídica, o de manera presencial a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) (IMPORTANT: Per presentar sol·licituds a una OAC cal demanar cita prèvia, per telèfon (900 226 226), a través d’aquest enllaç o a través dels quioscos de tràmits i serveis que trobareu en molts equipaments municipals.

 

Consell: si és possible, no espereu fins al darrer dia!

Segons dades de la convocatòria del 2016, el 75% de les sol·licituds es van presentar durant els dos darrers dies del període establert (l’últim dia es van presentar el 50% del total de peticions). Per tant, és probable que durant els darrers dies es torni a concentrar un nombre important de demandes de cita prèvia a les OAC’s. Per aquest motiu, us recomanem que no us espereu a esgotar el termini. D’aquesta manera us evitareu problemes per concertar la cita prèvia i cues un cop sigueu a l’oficina.

 

A TJ us ajudem i donem resposta als vostres dubtes!

Un any més Torre Jussana és el punt d'informació i d'atenció de consultes per a entitats. Podeu contactar-nos per telèfon (93 256 41 18) o per correu electrònic (tjussana@bcn.cat).

Paral·lelament, per tal de facilitar a totes les associacions informació pràctica per resoldre dubtes que puguin sorgir durant l’elaboració de les sol·licituds, hem obert una pàgina especial sobre aquesta convocatòria, on hi recopilem informació de suport, expliquem les principals novetats de la convocatòria i donem resposta a les preguntes més freqüents que hem detectat en els darrers anys. 

En els darrers dies hem actualitzat aquest especial amb un enllaç al vídeo complet de la sessió informativa sobre aquesta convocatòria que es va realitzar a Torre Jussana el passat 12 de gener, així com a la presentació de suport que es va projectar. Durant la sessió s'hi van exposar totes les novetats, què cal tenir en compte per presentar les sol·licituds, com omplir els diferents formularis, com caldrà preparar la justificació, etc., a més de respondre els dubtes de les entitats assistents.

També hem afegit recentment una guia de suport sobre la incorporació de la igualtat de gènere en els projectes, elaborada pel CIRD – Centre per a la Igualtat i Recursos per a Dones.

Molts ànims a totes les entitats amb l’elaboració dels projectes. Us animem un cop més a consultar l’especial per resoldre els principals dubtes i, si encara en teniu, restem a la vostra disposició (932 564 118, tjussana@bcn.cat)  

Skip to content