Encara sou a temps de proposar activitats per a la Setmana de la Natura 2018

 2018-04-19

Del 26 de maig al 5 de juny, es realitzarà una nova edició de la Setmana de la Natura, organitzada per la Xarxa de Custòdia del Territori i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. Es preveu que es realitzin més de 300 activitats arreu del país, proposades per entitats, institucions, escoles, museus…, etc. i obertes a tota la ciutadania. La Setmana és, doncs, una campanya dirigida a promoure activitats per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori.

Qualsevol entitat sense ànim de lucre pot organitzar una activitat per a la Setmana de la Natura. Simplement ha d’encaixar amb l’objectiu de la Setmana:  conscienciar sobre la importància de tenir cura del medi natural. A partir d’aquest objectius les possibilitats són il·limitades: caminades, sortides guiades, tallers, xerrades, activitats de voluntariat…

Per tant, si sou una associació que realitzeu activitats de tipus mediambiental o relacionades amb la natura podeu afegir-vos com a organitzadors per tal de proposar una activitat. Ho podeu fer a través de la web de la Setmana: www.setmananatura.cat.

Skip to content