#ElPanoràmic: Ja podeu descarregar l’informe 2017

 2018-09-20

El passat 20 de setembre es va presentar al Reial Cercle Artístic de Barcelona l'informe amb les principals dades per al 2017 d'aquesta macroenquesta sobre les entitats no lucratives catalanes. L'hem editat des de TJ, a través de la col·lecció "Dossier BCN Associacions". Ja el podeu descarregar en el següent enllaç:

Panoràmic 2017 (PDF)

L'informe és el resultat del treball de camp realitzat, amb una mostra de més de 2300 entitats participants d'arreu del territori català.

En l'edició d'enguany hi trobareu un anàlisi de la situació de les entitats en les diferents vegueries catalanes i, pel que fa a la ciutat de Barcelona, per a cadascun dels districtes. També s'han extret conclusions sobre temàtiques concretes com la participació de les persones, els òrgans de govern de les organitzacions, l'equitat o els recursos.

Per a saber-ne més sobre #ElPanoràmic…

… consulteu la pàgina web de la recerca i/o mireu aquests vídeos on diverses persones que formen part de les entitats promotores o d'organismes públics relacionats amb el projecte responen diverses preguntes sobre aquesta macroenquesta.

#ElPanoràmic permet tenir dades reals per seguir enfortint el teixit associatiu català i impulsar noves polítiques públiques de suport al sector. És un projecte promogut pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) i impulsat conjuntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Bancària La Caixa.

Skip to content