#ElPanoràmic 2017: termini per respondre el qüestionari ampliat fins al 30/11

 2017-11-16

El Panoràmic 2017 es troba en plena fase de treball de camp i, per tant, s’estan recollint les respostes de les entitats catalanes al qüestionari. Aquest treball de camp s’ha ampliat fins al proper 30 de novembre per tal de poder tenir el màxim nombre d’aportacions possibles. Per tant, animem a totes les entitats que no ho han fet encara a participar-hi:

Accés al qüestionari del Panoràmic 2017

 

Per què és important que totes les associacions respongueu el qüestionari de El Panoràmic?

El Panoràmic pretén fer visible l’impacte real de les organitzacions, ajudar a millorar la seva visibilitat, crear una xarxa de col·laboracions entre entitats, generar una base de dades oberta i accessible per a tothom, i millorar la transparència de les organitzacions. És, doncs, un estudi no només informatiu o divulgatiu sinó que, principalment, pretén contribuir a la millora de les entitats no lucratives catalanes a partir de la seva diagnosi anual. Per tal que les dades globals siguin el més reals possible, cal que les realitats de totes les organitzacions hi siguin reflectides.    

El Panoràmic és un projecte impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona, l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Ferrer i Guàrdia i l’Obra Social La Caixa.

Skip to content