#elPanoràmic 2015: Participeu en la macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre

 2015-10-01

El Panoràmic 2015 es troba en plena fase de treball de camp. Totes les entitats de la ciutat poden participar en aquesta macroenquesta de les organitzacions sense ànim de lucre. Una iniciativa que té per objectiu principal conèixer i explicar l’impacte que genera el sector en la societat  i contribuir, d’aquesta manera, a l’enfortiment i al creixement de les entitats.

La fotografia del sector que resultarà de l’anàlisi de tots els qüestionaris rebuts serà clau per facilitar l’adopció de mesures que permetin fer front més eficaçment a les necessitats reals de les entitats, a més de reportar d’altres beneficis com més reconeixement o una millor visibilitat i capacitat d’incidència política.

Per aquest motiu, des de Torre Jussana – Centre de Serveis a les Associacions també animem a totes les entitats de Barcelona a participar-hi! Com més entitats responguin el qüestionari més valor tindrà l’anàlisi que en resulti i més útil serà per a les organitzacions i per als agents externs que vulguin conèixer les característiques i l’estat del sector.

 

Què pot fer la teva entitat?

  • El més important: Participar en el panoràmic responent el següent qüestionari online. Si teniu dubtes consulteu les Preguntes Més Freqüents sobre el qüestionari o contacteu amb l’equip de treball a info@panoramicassociacions.cat.
  • Difondre a les xarxes socials i a la web la vostra participació en el Panoràmic i animar a la resta d’associacions a fer-ho. us animem a fer servir l’etiqueta #elPanoràmic.

Si sou una federació d’entitats, podeu fer una tasca molt útil de difusió del Panoràmic entre les vostres organitzacions membres. Us suggerim:

 

L'edició del 2014

El Panoràmic de les Associacions 2014 va permetre visualitzar la força de l'associacionisme de la ciutat a partir de dades de dimensió i l'aprofundiment en diferents temes d'interès. Consulteu l'informe resultant en aquest enllaç o descarregueu-lo en PDF.  

El Panoràmic és un projecte impulsat pel Consell d’Associacions de Barcelona i coordinat conjuntament amb l’Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia, la Fundació Pere Tarrés i l’Obra Social de La Caixa.

Skip to content