Eleccions Sindicatura de Greuges BCN 2021-2026: Termini obert perquè les entitats presenteu candidatures!

 2021-01-13

El 15 de gener l’Ajuntament de Barcelona engega el procés per escollir el Síndic o Síndica de greuges de Barcelona durant el període 2021-2026.

Les entitats de la ciutat (inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes) sou qui podeu presentar candidatures de persones que, per la seva trajectòria personal i professional i pel seu coneixement de la ciutat, considereu adients per exercir aquest càrrec.

El procés s'inicia amb el període de presentació de candidats i candidates, que es tancarà el proper 15 de març. El tràmit de presentació de candidatures es pot realitzar a través del següent enllaç:

Tràmit per a presentar candidatures per al càrrec de síndic/a de greuges de BCN.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures s'iniciarà el període de suport ciutada a través de la plataforma digital decidim.barcelona que permetrà a tota la ciutadania conèixer les diferents candidatures i donar el seu suport a qui considerin.

A la vista d’aquest procediment, no vinculant, i consultats els grups municipals, l’Alcaldia proposarà al Plenari del Consell Municipal el nomenament del Síndic o de la Síndica de Greuges de Barcelona per al període 2021-2026, d’acord amb el que disposa l’art. 143.4 de la Carta municipal de Barcelona.

Un cop més Torre Jussana som el vostre punt d'informació! Si teniu dubtes sobre la realització del proces de presentació de candidatures, contacteu-nos! (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18)

Per a més informació:

Skip to content