El Servei de Documentació d’Educació Ambiental estrena nou web

 2022-09-29

Ja hem tornat! I amb més energia que mai!

Ja podeu consultar el fons documental especialitzat i de referència en educació ambiental i per a la sostenibilitat del Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) al seu nou web.

En aquest espai podreu demanar assessorament i sol·licitar en préstec tot el material d’una de les biblioteques departamentals de l’Ajuntament de Barcelona. Llibres i revistes, documentals, aparells de mesura, maletes pedagògiques, jocs i titelles… tot el que necessiteu ho trobareu aquí.

Quines novetats incorpora el web?

L’SDEA ofereix un espai propi al web de la Xarxa Barcelona + Sostenible. Es tracta d’un apartat específic de recursos, de fàcil accés i usabilitat intuïtiva, amb tota la informació detallada sobre el seu fons documental, així com totes les indicacions necessàries per realitzar consultes de forma telemàtica.

Servei presencial

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental ofereix, com sempre, els seus serveis de consulta, assessorament i préstec de manera presencial a La Fàbrica del Sol, al barri de la Barceloneta (Pg. Salvat Papasseit, 1).


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content