El podcast del “Dies de Ràdio Associativa 2015”: 8 programes de ràdio sobre associacionisme

 2015-10-01

Els passats dies 19, 20 i 24 de setembre es va celebrar a la Pl. Catalunya la 20a edició de la Mostra d’Associacions de Barcelona. Un any més, Torre Jussana hi va tenir un estand pensat per fomentar l’associacionisme entre la ciutadania i donar a conèixer a les entitats barcelonines els serveis que ofereix el centre per ajudar-les a millorar el seu funcionament.

Enguany, l’estand de TJ oferia diverses propostes. Ràdio en directe sobre associacionisme, una exposició sobre els serveis del centre, un punt d’informació del Panoràmic de les Associacions i el Selfiematon de Barcelona Televisió, van ser-ne els elements principals, entre d’altres materials i reclams.

Galeria d’imatges de l’estand de TJ a la 20a Mostra d’Associacions de Barcelona.  

 

8 programes especials sobre associacionisme

Per tercer any consecutiu l’estand de TJ a la Mostra es va convertir en un estudi de ràdio amb el “Dies de Ràdio Associativa”, un projecte a través del qual es convida a les emissores gestionades per associacions a fer un programa especial des de l’estand de TJ a la Mostra, amb continguts centrats en donar veu a les associacions de Barcelona i visualitzar-ne la seva acció.

En l’edició d’enguany hi van participar vuit emissores de ràdio. Podeu escoltar els diferents programes en els següents enllaços:

D’altra banda, enguany l’estudi de ràdio de l’estand de Torre Jussana a la 20a Mostra d’Associacions de Barcelona també va acollir el programa especial “5 anys fent xarxa” realitzat per la Xarxa Antirumors. (Enllaç per escoltar-lo)

Ves al contingut