El paper de l’acció col·lectiva en la Barcelona del futur

 2023-04-19

El dijous 4 de maig, a les 17:30 h, us esperem a la nova sessió de treball del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: “El paper de l’acció col·lectiva en la Barcelona del futur”, que tindrà lloc a la Lleialtat Santsenca, un espai de gestió comunitària del barri de Sants dedicat a la cultura, el veïnatge i la cooperació.

Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona i la Federació Catalana de Voluntariat Social s’aprofundirà i s’elaborarà un document de propostes per la millora i la promoció de l’acció col·lectiva i transformadora a Barcelona.

Objectius específics de la trobada

Podem parlar de nous models de voluntariat? Què hem de fer per potenciar el voluntariat a la nostra ciutat? Quines són les seves necessitats? Com podem posar en valor la feina que realitzen de forma desinteressada i visibilitzar aquesta acció col·lectiva i transformadora?

Jordi Balot, de la Federació Catalana de Voluntariat Social, Andreu Barnadàs, de la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona i Mariona Soler, de l’Ateneu de 9barris, ens ajudaran a definir propostes per millorar i promocionar l’acció de les persones voluntàries i activistes a la ciutat des de diferents perspectives: comunitària, social i cultural.

US ANIMEU A FER CRÉIXER I REIVINDICAR EL PAPER QUE TÉ EL VOLUNTARIAT A LES ASSOCIACIONS DE BCN?

Empleneu aquest formulari per fer la inscripció i sumeu el vostre granet de sorra en aquesta sessió de treball que es farà de forma presencial a Lleialtat Santsenca.

Només des del debat i la reflexió serem capaços d’articular plegades iniciatives que generin consensos, reconeguin i visibilitzin el voluntariat com a força indispensable per a la construcció d’una ciutat més justa, humana, sostenible i democràtica.

A més a més, com sempre, us convidem a seguir el 3rCongrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

NOMÉS HI FALTEU VOSALTRES!

Juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content