El Panoràmic no s’atura: 3 grups de discussió a BCN sobre gestió econòmica i finançament de les entitats

 2020-04-16

El projecte Panoràmic, la macroenquesta de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya, no s’atura malgrat les circumstàncies especials que estem vivint.

Per a aquest mes d'abril s'han organitzat diversos grups de discussió per videoconferència per tal d'iniciar un anàlisi de la gestió econòmica i el finançament que fan les associacions i les federacions del país.

Com en l’anterior edició, on es va analitzar la base social i els espais de participació de les entitats (vegeu-ne la publicació de Torre Jussana amb els resultats), la recerca es basa en una metodologia qualitativa, que permet aprofundir en els discursos i les realitats de les organitzacions, i complementarà les dades que s’han anat recopilant en les diferents enquestes d’aquests darrers anys.

Dels diversos grups de discussió, tres d’ells estaran dirigits  a les entitats de Barcelona.

  • 24 d’abril: Federacions amb seu a la ciutat
  • 28 d’abril: Associacions de base amb menys de 25.000 euros de pressupost
  • 29 d’abril: Associacions de base amb més de 25.000 euros de pressupost

Com dèiem les sessions es faran en línia i per això resulta imprescindible comptar amb ordinador o dispositiu similar i connexió a Internet. Per tal de participar-hi cal omplir el següent formulari: 

INSCRIPCIÓ GRUPS DE DISCUSSIÓ PANORÀMIC

La realització del formulari és per fer la sol·licitud per formar part del grup de discussió escollit. Per tal de vetllar per la diversitat de les entitats participants l’organització es posarà en contacte amb la persona inscrita per tal de fer-li saber si és una de les entitats escollides i, per tant, pot participar-hi.

Skip to content