El #GR_Associacions arriba al Clot-Camp de l’Arpa

 2015-10-30

Aquest novembre tenim una nova cita amb el  #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu per conèixer associacions dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. Serà el proper dissabte 28 de novembre, al barri del Clot, de la mà de la Federació d’Entitats del Clot – Camp de l’Arpa.

Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes. Consulteu tota la informació sobre la ruta i les entitats i projectes que es visitaran i accediu al formulari d’inscripció. (És imprescindible formalitzar la inscripció).

 

Quins projectes es visitaran?

Aquest nou #GR_Associacions s’emmarca dins les festes majors dels barris del Clot – Camp de l’Arpa, i vol ser una mostra de la rica vida associativa del territori. Iniciarem el recorregut a les 11 h al Foment Martinenc on coneixerem aquesta històrica associació i algunes de les activitats que s’hi duen a terme. D’aquí recorrerem carrers i places per arribar a la Formiga Martinenca, una altra entitat centenària del barri. Seguirem cap a l’Ateneu de La Farinera del Clot per descobrir els seus orígens i l’acció que realitza actualment i, posteriorment, ens dirigirem fins a l’Esplai SCV i a l’Orfeó Martinenc. Per acabar aquesta mostra associativa del barri del Clot – Camp de l’Arpa, visitarem el Centre Cultural de La Farinera del Clot.

 

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb el #GR_Associacions oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les entitats de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents organitzacions del territori.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les entitats que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Skip to content