El domini .barcelona, a disposició de les entitats

 2016-04-13

Recentment l’Ajuntament de Barcelona ha creat el domini .barcelona, una extensió d'internet que funciona exactament igual que d’altres dominis ja coneguts (com el .cat, el .com, el .org o el .es) i que permet vincular una adreça web o de correu electrònic amb el nom de la ciutat.

És, doncs, una molt bona opció per a totes aquelles associacions barcelonines que vulguin explicitar, a través de la seva adreça a la xarxa, la seva vinculació amb la ciutat i potenciar una imatge externa relacionada amb Barcelona.

 

Qui el pot registrar?

El .barcelona està obert a tothom, ja siguin entitats, empreses, particulars o administracions, que tinguin alguna relació amb la ciutat, o amb la seva àrea d’influència, o hi realitzin alguna activitat.

 

Com contractar-lo?

Després d’un període de reserva, el registre és lliure des del passat 21 de març. Només cal accedir a www.domini.barcelona/ca i comprovar que el domini que us interessa estigui disponible. Si és el cas, per contractar-lo només cal contactar amb qualsevol de les empreses registradores acreditades. Consulteu el llistat d'empreses registradores i la comparativa de preus i serveis vinculats.

Per a qualsevol dubte sobre el domini .barcelona podeu sol·licitar més informació a través d’aquest formulari.

Skip to content