Eina virtual per a la gestió econòmica i fiscal de les associacions

 2019-06-06

La Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de BCN (FAVB) i l’Espai Torre Jussana, en col·laboració amb la Cooperativa CoopdeMà, i amb el suport de Comissionat d'Altres Economies de l'Ajuntament de Barcelona posem a l'abast de les associacions de la ciutat un aplicatiu informàtic per a la gestió econòmica i fiscal de les organitzacions.

Es tracta de l’Eina de Cogestió Associativa, desenvolupada per Coop de mà. Amb aquest recurs volem apoderar al teixit associatiu de la ciutat de Barcelona. Perquè més facilitats per fer una bona gestió econòmica i fiscal de l'entitat vol dir més temps i recursos per dedicar als projectes i activitats.

L’eina permet gestionar l’economia, la comptabilitat i la fiscalitat de les entitats fomentant els valors que promou el Codi Ètic de les Associacions i a través d’una tecnologia web que permet introduir dades i documents de manera segura i fàcil, sense coneixements comptables previs i que permet fer front a les obligacions fiscals i generar informes econòmics.

Més informació, tarifes segons volum econòmic de l’entitat i com sol·licitar l’accés a l’eina en el següent enllaç

Ves al contingut