Dies de Ràdio Associativa i expo sobre TJ a la 20a Mostra d’Associacions de BCN

 2015-09-15

Els propers dies 19, 20 i 24 de setembre se celebra a la Plaça Catalunya la 20a edició de la Mostra d’Associacions de Barcelona. Enguany, per celebrar que TJ també compleix 20 anys aquest 2015, l'estand del centre tindrà una programació d'activitats especial pensada per visibilitzar a les associacions de la ciutat, fomentar l'associacionisme i, també, per donar a conèixer els serveis del centre a totes les associacions.

 

3a edició del Dies de Ràdio Associativa

Per tercer any consecutiu, l’estand de Torre Jussana es convertirà en un estudi de ràdio en directe en el qual 10 emissores associatives de Barcelona realitzaran programes especials centrats en explicar i visualitzar l’associacionisme de la ciutat a través d'entrevistes, reportatges, seccions, tertúlies i concursos, a més de música i altres continguts informatius i d'entreteniment.

Podeu venir a l'estand a gaudir de la màgia de la ràdio en directe o seguir els programes per streaming. Més informació a la web del Dies de Ràdio Associativa.

 

Exposició sobre el centre, Panoràmic 2015 i més!

D'altra banda a l'estand de TJ també s'hi podrà trobar una exposició explicativa del centre i dels serveis que oferim per ajudar a les associacions a aconseguir un bon funcionament, a més d'altres propostes i sorpreses. Cal destacar que també hi haurà un espai d'informació del Panoràmic de les Associacions de Barcelona, on es podrà respondre el formulari per participar en l'edició del 2015.  

Ves al contingut