Dies de ràdio associativa a l’estand de TJ a la 18a Mostra d’Associacions de BCN!

 1995-01-01

Els propers dies 21, 22 i 24 de setembre se celebra la 18a edició de la Mostra d’Associacions de Barcelona a la Pl. Catalunya. Un any més, Torre Jussana hi serà present amb un estand per donar a conèixer a les entitats de la ciutat els serveis que ofereix l’equipament però, també, per donar a conèixer a la ciutadania el teixit associatiu de la ciutat i totes les possibilitats que ofereix.

Per aconseguir-ho, enguany hem apostat per donar veu a associacions de la ciutat que gestionen emissores de ràdio, tenint en compte que poden ser un altaveu interessant per a la resta d’entitats de la ciutat. Aquestes emissores associatives faran els seus programes en directe des de l’estand. En total, hi participaran 8 emissores de ràdio associatives, cadascuna de les quals farà un programa d’una hora de durada amb l’objectiu d’explicar i visualitzar el teixit associatiu del seu entorn o del conjunt de la ciutat de Barcelona a través d’entrevistes amb entitats, tertúlies sobre el fet associatiu i altres seccions i continguts sobre el fet associatiu a BCN.

Més informació i horaris dels programes

Les ràdios que hi participaran són les següents

La participació de les ràdios a l’estand de Torre Jussana s’iniciarà el dissabte 21 a les 10’30h, amb un debat amb les ràdios participants sobre associacionisme i ràdio, moderat per la periodista Xantal Llavina.

Us animem a venir a viure la màgia de la ràdio en directe a l’estand de Torre Jussana a la Pl. Catalunya durant la 18a Mostra d’Associacions de Barcelona. Si no podeu venir, tots els programes de ràdio que es realitzin des de l’estand es podran seguir en directe per streaming des de la pàgina web de Torre Jussana.

Ves al contingut