Del 28 de maig al 3 de juny, nova trobada d’Energies Comunitàries!

 2018-05-17

Arriba una nova trobada d’Energies Comunitàries. Es realitzarà del 28 de maig al 3 de juny, en diferents espais del barri de La Verneda i La Pau. En l’organització de les diferents propostes previstes hi han participat més d’una vintena d’entitats, serveis i col·lectius del barri.

L’objectiu d’aquesta cinquena edició és donar visibilitat al teixit comunitari del territori i a les iniciatives que hi han sorgit darrerament. Durant tota la setmana es realitzaran activitats sobre empoderament de la ciutadania, debats sobre espai públic i gènere i sobre com resoldre problemàtiques de carrer, es presentaran projectes comunitaris del barri i es podran visitar exposicions de col·lectius que treballen qüestions de gènere, entre d’altres propostes.

Consulteu el programa complet

Formulari d’inscripció

Les trobades d’Energies Comunitàries són espais de connexió, de debat i d’intercanvi entre els diferents agents que realitzen acció comunitària a la ciutat. Per a les associacions són, doncs, una bona oportunitat per incidir en les polítiques que es desenvolupen en aquest àmbit i per conèixer, interaccionar i treballar conjuntament amb la resta d’actors que intervenen en la dinamització comunitària als barris.

Skip to content