Dataton: Dades X Associacionisme

 2023-09-20

Esteu totes convidades a la nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: “Dataton: Dades X Associacionisme”. Un espai d’anàlisi i reflexió en què coneixereu el poder que tenen les dades obertes com a element d’avanç en la transformació digital dels projectes de les associacions de Barcelona.

Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, conjuntament amb  Barcelona Open Data i la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya, s’aprofundirà i es crearan les bases per al desenvolupament d’una eina digital pública per poder-les visualitzar.

📅 29 de setembre 

🕚 de 17 a 19 h 

📌 Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica (Sala d’actes Ada Lovelace)

Què és una dataton?

És un esdeveniment col·laboratiu dissenyat per aquelles persones interessades en la reutilització, l’anàlisi i la visualització de dades obertes disponibles per generar una eina estratègica i així assolir algun repte social.

Quin objectiu concret té aquesta trobada?

Crear una eina digital pilot que es basi en la identificació d’aquelles dades públiques rellevants per a la presa de decisions de les associacions de Barcelona. En aquest cas, posant el focus en els perfils d’edat i la participació de la gent gran amb una perspectiva feminista.

COM PODEU PARTICIPAR?

Per a la creació d’aquesta eina de dades, necessitem la vostra participació. Només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la inscripció. I, com sempre, us convidem a seguir el 3r Congrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

NOMÉS HI FALTEU VOSALTRES!

Juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content