DASC 2018: Arriba la celebració anual de l’associacionisme cultural

 2018-06-01

El 27 de maig de 2014 el Govern va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC). L’objectiu d’aquesta jornada és posar en valor el pes i la força del teixit associatiu cultural del país.

Per celebrar aquesta diada s'ha convidat a tots els equipaments culturals associatius i entitats de cultura popular de Catalunya a fer unes jornades de portes obertes que es realitzaran des del divendres 1 de juny al diumenge 3 de juny amb l’objectiu d’acostar les entitats culturals a la ciutadania. A la web del DASC es poden consultar totes  les activitats proposades a través del mapa d’activitats que trobareu a la web de la diada. També es podrà seguir tot el que doni de si aquesta celebració a través de les xarxes a través de l’etiqueta  #DASC2018.

 

Acte institucional: Presentació de les dades sobre entitats culturals del Panoràmic 2017

Durant l’acte institucional, que es realitzarà el dijous 7 de juny, a les 19 h,  al Centre Sant Pere Apòstol, es realitzarà una breu conferència sobre l’educació i la cultura popular a partir de les dades sobre les entitats culturals catalanes recollides en el Panoràmic de les Associacions. Consulteu el programa complet de l’acte. Per assistir-hi, cal reservar plaça al correu director.cpt@gencat.cat.

Skip to content