Darrers dies per respondre l’enquesta sobre l’impacte de la crisi COVID19 en les entitats de BCN

 2020-04-08

Des de Torre Jussana volem saber com està afectant la crisi sanitària del COVID-19 a les entitats de la ciutat. És una informació que ens serà útil per poder dissenyar i desenvolupar aquelles accions que puguin ser més útils per ajudar a superar la situació al conjunt del sector.  

Per aquest motiu, hem elaborat un breu formulari per tal que el respongueu totes les entitats no lucratives de la ciutat. (No us portarà ni 10 minuts omplir-lo). L’objectiu és tenir dades el més reals possible de l’impacte que ha tingut i que està tenint la crisi en el sector associatiu de Barcelona. Ja l'han respost prop de 700 entitats però en necessitem moltes més per tal que les conclusions que se n'extreguin siguin el més ajustades possible a la realitat. 

Per tant, demanem a totes les entitats que l’ompliu. És important per a vosaltres i per a la resta d’entitats de la ciutat! Ens permetrà tenir una fotografia de l'afectació real de la crisi en el teixit no lucratiu barceloní i, a partir d'aquesta informació, plantejar com podem contribuir a trobar les solucions i els recursos més necessaris.  

Hem ampliat el termini per fer-ho fins el proper 3 de maig

ENLLAÇ AL FORMULARI

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Skip to content