Darrers dies per què les entitats proposeu candidatures a les eleccions a la Sindicatura de Greuges BCN 2021-2026

 2021-03-03

El passat 15 de gener l’Ajuntament de Barcelona va obrir el procés per escollir el Síndic o Síndica de Greuges de Barcelona durant el període 2021-2026.

Les entitats de la ciutat (inscrites al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes) sou qui podeu presentar candidatures de persones que, per la seva trajectòria personal i professional i pel seu coneixement de la ciutat, considereu adients per exercir aquest càrrec. Es recomana que cada candidatura compti amb el suport i sigui presentada per diferents entitats, per tal que compti oficialment amb suports diversos.

El termini per presentar les candidatures es tancarà el proper 15 de març. El tràmit cal realitzar-lo telemàticament a través del següent enllaç:

Tràmit per a presentar candidatures per al càrrec de síndic/a de greuges de BCN.

Un cop més Torre Jussana som el vostre punt d'informació! Si teniu dubtes sobre la realització del proces de presentació de candidatures, contacteu-nos! (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18)

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures s'iniciarà el període de suport ciutada a través de la plataforma digital decidim.barcelona que permetrà a tota la ciutadania conèixer les diferents candidatures i donar el seu suport a la candidatura que considerin.

A la vista d’aquest procediment, no vinculant, i consultats els grups municipals, l’Alcaldia proposarà al Plenari del Consell Municipal el nomenament del Síndic o de la Síndica de Greuges de Barcelona per al període 2021-2026, d’acord amb el que disposa l’art. 143.4 de la Carta municipal de Barcelona.

Per a més informació:

Ves al contingut