Darrers dies d’inscripció per al III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

 2018-02-08

El proper divendres 16 de febrer les entitats ambientals catalanes tenen una cita al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). S’hi realitzarà el III Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, organitzat per l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, conjuntament amb un comitè organitzador format per diverses entitats ambientals i administracions.

L’objectiu principal del congrés és oferir a les entitats ambientals un espai de trobada i reflexió per estructurar, enfortir i donar dimensió social al tercer sector ambiental català.

En paral·lel s’han plantejat els següents objectius específics:

  • Facilitar la coneixença entre entitats i l’establiment d’aliances i col· laboracions.
  • Contribuir a la construcció d'una identitat compartida i de sentiment de pertinença al sector.
  • Treballar la incidència social i política per àmbits.
  • Treballar els reptes ambientals per als propers anys i què es farà des del sector per afrontar-los.

Després de l’obertura institucional i d’una ponència sobre “el rol de les entitats ambientals en la implementació de les polítiques ambientals del país”, s’iniciaran diverses taules de debat a l’entorn de temes candents de l’actualitat del medi ambient a Catalunya com el canvi climàtic i la qualitat de l’aire, les lleis de territori, de biodiversitat i d’espais agraris, l’educació i el voluntariat ambiental, la conservació i la biodiversitat, la sobirania energètica  i la municipalització de l’aigua. Les sessions, agrupades sota el títol d’Espai ‘Els Reptes’, seran simultànies i conduïdes per entitats expertes en cada àmbit.

Consulteu el programa complet

Formulari d’inscripció   

Skip to content