Darrers dies d’inscripció per al #GR_Associacions al barri de la Sagrada Família

 2016-03-29

Aquest abril tenim una nova cita amb el  #GR_Associacions, el projecte de rutes a peu per conèixer associacions i projectes associatius dels diferents barris de Barcelona, organitzat per Torre Jussana amb la col·laboració de les federacions, coordinadores i plataformes associatives de cada territori i obert a la participació de tota la ciutadania. Serà el proper dissabte 2 d’abril, al barri de la Sagrada Família, amb la col·laboració del Centre Sociocultural Espai 210

Les rutes del #GR_Associacions són gratuïtes.

Formulari d'inscripció i informació sobre la ruta i les entitats i projectes que es visitaran

(És imprescindible formalitzar la inscripció).

 

Quins projectes es visitaran?

Aquest nou #GR_Associacions pel barri de la Sagrada Família serà una mostra de la rica i variada vida associativa del territori. El punt de trobada per iniciar l’itinerari serà al carrer Roger de Flor cantonada Rosselló, on coneixerem l’espai de Can Roger, el seu projecte i les activitats que s'hi realitzen. D’aquí caminarem per carrers i places fins arribar a l’Esbart Gaudí, on podrem conèixer l'activitat cultural que hi fan i com s’organitzen. Ben a prop d’aquest espai, ens trobarem amb l’Associació de Veïns i Veïnes Sagrada Família, per conèixer les seves reivindicacions i l'acció d'incidència que realitzen per millorar el barri. Posteriorment ens dirigirem fins al darrer espai del itinerari, el Centre sociocultural Espai 210 on s’allotgen diversos projectes que descobrirem de la mà dels seus representants: la Xarxa Dos Deu, Associació Hèlia, Fundació Aroa, Joves del Poblet, Grup de Consum Ecològic «El Guaret». Per finalitzar i recuperar forces, ens acomiadarem  amb un pica-pica per a totes les persones participants.

 

Rutes associatives de dissabte al matí

Amb el #GR_Associacions oferim la possibilitat de conèixer en primera persona i a peu de carrer l’activitat de les entitats de la ciutat. Cada mes proposem una ruta de dissabte al matí per un barri diferent de Barcelona per conèixer el funcionament, els projectes i les activitats de diferents organitzacions del territori.

Aquestes visites es complementen amb l’explicació per part de les mateixes associacions del paper transformador que l’associacionisme representa pel barri, i quin és l’impacte de les seves activitats.

És, doncs, un projecte interessant per a la ciutadania dels barris on es realitzen els itineraris ja que permet a les persones que hi participen descobrir què els ofereixen les entitats que tenen més a prop. Però també pot resultar molt profitós per a persones ja associades o d’altres indrets de Barcelona, ja que els permet conèixer altres projectes associatius que es duen a terme a la ciutat. Per aquests motius, convidem a tota la ciutadania a participar-hi. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb Torre Jussana (932 564 118, tjussana@bcn.cat)

Skip to content