#DadesxAssociacions: “Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats”

 2023-11-21

Us donem la benvinguda a una nova jornada del  3r Congrés d’Associacions de Barcelona, on es presentarà el web #DadesxAssociacion. Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, conjuntament amb  Barcelona Open Data i la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya, coneixereu aquesta eina digital, orientada a oferir-vos dades de valor centrades en perfils d’edat i la participació de la gent gran.

📅 29/11 

🕚 18 – 19:30 h 

📌 Espai Calàbria 66 – Taller 4 (C/Calàbria 66) – BCN

COM HI PODEU PARTICIPAR?

Creieu que és important poder prendre decisions basades en el coneixement que aporten les dades obertes? Si és així, només cal que empleneu aquest formulari per formalitzar la vostra inscripció.

I, com sempre, recordar-vos que podeu seguir el 3r Congrés des de l’espai de participació “DecidimTJ“.

“Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats”

Durant la novena sessió de treball del 3r Congrés es debatrà també sobre “Com impulsar el lideratge i compromís de persones de diferents edats”.  Montserrat Pallarès (COCEMFE Barcelona) conduirà una taula rodona que comptarà amb la participació de Lluïsa Erill (Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta) i Hatim Azahri (Joves del Poble Sec – Coordinadora d’Entitats del Poble Sec).

Juntes, decidirem el futur de l’associacionisme!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content