Cuidem-nos ara i sempre!: Webinar el 8/4!

 2020-04-02

Cuidar-nos i cuidar és una de les crides més escoltades aquests dies. La crisi del #COVID19 ha fet evident la necessitat de cuidar-se a un mateix i a la resta. Però aquestes cures han de ser-hi sempre per tal d’aconseguir societats humanes siguin quines siguin les circumstàncies. I les associacions són espais idonis per treballar moltes de les qüestions relacionades amb la promoció de les cures entre les persones.

Per aquest motiu, engeguem un cicle de propostes relacionades amb les cures, amb el nom de "Cuidem-nos: ara i sempre". Cada 15 dies us proposarem un repte per ajudar-vos a incorporar l’ètica de la cura a la vostra organització. Aquests reptes tindran diferents formats: webinars, recursos, activitats (quan sigui possible), etc.

El primer repte que us proposem és un webinar sobre psicologia i emocions en el marc del teixit associatiu i de la crisi que estem passant:  

Webinar Teixit associatiu i gestió psicològica i emocional en temps de Covid19”

-Dia i hora: dimecres 8 d'abril a les 17:30 h

-Docent: Alexandra Mariné. Formadora de TJ. Llicenciada  en Psicologia. Diplomada en Educació Social. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Experta en disseny, implementació i creació de projectes socials; i en captació de fons públics i privats.

-Continguts

  • El moment que vivim, un moment de crisi
  • A les entitats ens mouen les emocions
  • Un equip humà
  • Som agents i referents, ara més que mai! 
  • Gestió psicològica de la quarantena
  • Gestió emocional de l’equip i personal
  • Construïm un món diferent #totaniràbé

Dirigit a entitats. Enllaç per accedir-hi!

I per aquests dies de confinament, aprofitem per recomanar-vos un recurs associatiu: la guia d'autodiagnosi online "“Sembrant cures per cultivar canvis” elaborada per Lafede.cat. Una proposta molt útil per al sector que us animem a compartir-la amb les persones de la vostra junta directiva, consultar-ne els continguts i fer l'autodiagnosi que s’hi proposa.

Skip to content