Crida a totes les associacions pel #panoràmicBCN! Termini ampliat al 30/11

 1995-01-01

El Consell d’Associacions de Barcelona (CAB) està realitzant el Panoràmic de les Associacions de BCN (#PanoràmicBCN), una recerca col·laborativa, executada des del propi sector associatiu, per conèixer l’estat actual de les associacions de la ciutat i poder donar resposta als seus reptes i necessitats.

Per tal de disposar de tota la informació per elaborar-lo és molt important que totes les associacions de la ciutat responguin aquest formulari online.. El termini per fer-ho s’ha ampliat fins el 30 de novembre. Des de Torre Jussana, doncs, us demanem també la vostra col·laboració per tal de poder desenvolupar aquesta anàlisi amb tota la informació possible.

Obtenir les respostes del formulari online del màxim nombre possible d’associacions de la ciutat és bàsic per al bon desenvolupament del projecte. Des de Torre Jussana també animem a totes les associacions a respondre aquest formulari.

La realització del Panoràmic de les Associacions de Barcelona compta amb la col·laboració de l’Observatori del Tercer Sector i de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb
Neus Gabela
A/e: info@panoramicassociacions.cat
Tel. 932 564 092
www.panoramicassociacions.cat

Skip to content