#contagiaelvirus, campanya per fomentar l’associacionisme a través de la participació de les entitats de BCN

 2018-01-24

#Contagiaelvirus és el lema d’una nova campanya de foment de l’associacionisme a la ciutat, creada a partir de la participació d’entitats durant la HackaCOM del Viver de Comunicació de l’Associa’t a la festa que es va realitzar el passat 16 de desembre.

Les entitats participants a la HackaCOM van concebre la campanya i van desenvolupar els diferents continguts i materials de manera participada i col·laborativa, amb el suport de professionals de diferents àmbits de la comunicació. L’aposta va ser vincular l’associacionisme, l’activisme i la participació col·lectiva amb un “virus” que cal transmetre i propagar perquè té efectes molt positius per al conjunt de la societat.

La primera fase de la campanya té per objectiu donar-la a conèixer i implicar a la resta de les entitats i col·lectius. Durant la segona fase, amb la implicació del màxim nombre d’entitats possible, es realitzaran les accions per arribar a la ciutadania en general i motivar-la a involucrar-se en el foment de la justícia i la transformació social a través de les associacions.

Animem a totes les entitats a entrar a la web de campanya, a fer-ne seguiment i difusió a través de Twitter (@contagiem) amb l'etiqueta #contagiaelvirus, així com a participar en la propera HackaCOM, que ja té data (14 d’abril) i formulari d’inscripció, per consensuar conjuntament les accions més adequades per motivar a la ciutadania a associar-se.   

Ves al contingut