Conferència OIDP 2018: ja podeu consultar el programa i fer la inscripció!

 2018-10-18

Els propers dies 25, 26 i 27 de novembre se celebrarà a Barcelona la 18a Conferència de l'OIDP, l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa.

Seran tres dies de conferències, taules rodones i tallers amb iniciatives i persones expertes d'arreu del món, aquest cop sobre els tres eixos de la conferència d'enguany: democràcia directa, iniciativa ciutadana i ecosistemes de democràcia inclusiva. El programa està dissenyat de tal manera que permet realitzar itineraris sobre cadascuna de les tres temàtiques. Conegueu com s'enfoca cada bloc temàtic en el següent enllaç.

En total hi hauran més de 150 ponents, més de 20 taules rodones i més de 30 tallers. Consulteu el programa complet (provisional). Les inscripcions es poden realitzar fins el 19 de novembre. 

La conferència de l'OIDP és una bona oportunitat per conèixer d'altres experiències i punts de vista de persones d'arreu del món sobre democràcia i participació. Us animem a consultar el programa i inscriure-us a les sessions o itineraris que us interessin!

L'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (OIDP) és una xarxa de més de 80 ciutats d'arreu del món, entitats, organitzacions i centres d'investigació que volen conèixer, intercanviar i aplicar experiències sobre democràcia participativa en l'àmbit local, per millorar la democràcia en el govern de les ciutats. L'Ajuntament de Barcelona ostenta la Secretaria Tècnica de l'OIDP. 

 

Skip to content