Compromís al servei de la transformació!

 2023-01-25

El dilluns 6 de febrer, a les 21.30 h, esteu convidades a la nova jornada del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona: “Compromís al servei de la transformació!“. Durant la trobada, organitzada pel Consell d’Associacions de Barcelona, conjuntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona, la Federació Catalana de Voluntariat Social i amb la col·laboració de La Veïnal, s’aprofundirà sobre el “Voluntariat, activisme i militància“.

Com podem fomentar la participació i la implicació de les persones voluntàries en els projectes de transformació?

Des del 3r Congrés d’Associacions de Barcelona es vol posar en valor i donar a conèixer i reconèixer aquelles persones compromeses amb la comunitat de forma col·lectiva perquè esdevinguin referència i siguin font d’inspiració per a les persones voluntàries.  

Com podem visibilitzar i promoure aquesta acció col·lectiva i transformadora? Com podem treballar plegades perquè més gent es faci voluntària, activista o militant? 

Irene Moulas, psicòloga social i comunitària, Enric Canet, membre del  Casal d’Infants del Raval, i diferents testimonis compartiran la seva experiència i plantejaran reptes per les associacions.

Voleu participar-hi en directe i així compartir les vostres propostes?

O preferiu seguir-la com a espectador al canal de Youtube de La Veïnal?

Sigui com sigui, us esperem el proper dilluns en aquest nou horari nocturn triat pel CAB per facilitar la participació de les persones compromeses i que a la vegada treballen i es dediquen a les cures de tercers.

Una mica de context…

Què és el 3r Congrés de les Associacions de Barcelona?

És un espai de trobada i participació, organitzat i dinamitzat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), que té com a objectiu visibilitzar el moviment associatiu de la ciutat i generar consensos i propostes adreçades a posar en valor la tasca de les entitats com a arquitectes de valors democràtics i de transformació social.

I recordeu!

A través de la plataforma de participació Decidim, de Torre Jussana, podreu participar en el treball dels quatre eixos estratègics en què s’han articulat els diferents debats, conferències i taules rodones del Congrés.

Juntes, decidim el 3r Congrés de les Associacions de Barcelona!

Només hi falteu vosaltres!


I com sempre, seguiu atentes a la nostra web tjussana.cat, a les nostres xarxes (Facebook, Twitter i Instagram) i al TJExpress, el butlletí electrònic del centre (subscriviu-vos-hi!) des d’on us anirem informant de totes les novetats que us puguin interessar.

Skip to content