Comencen les obres per incorporar un Centre Termal i de Spa per a membres d’associacions a TJ

 2015-12-28

Amb l’objectiu de continuar millorant els serveis que l’equipament ofereix a les associacions, i conscients que el benestar de les persones és absolutament clau per al bon funcionament associatiu, el proper mes de juny Torre Jussana obrirà el Centre Termal i de Spa Associatiu (CTSA), una nova àrea dins del seu recinte, dedicada a oferir a les persones associades un espai de banys i una àrea de meditació i relaxació. Les noves instal·lacions tenen per objectiu facilitar una zona de benestar per tal d’alliberar les tensions acumulades en la vida associativa.

 

 

Com serà el CTSA?

El CTSA estarà composat pels següents espais:

-Àrea de banys: Aprofitant el recent descobriment de subsòl termal en el recinte de Torre Jussana, aquesta àrea inclourà diverses piscines d’aigües a diferents temperatures, tant interiors com exteriors. Es podrà sol·licitar la realització de reunions de Junta Directiva o de comissions o equips de treball en els jacuzzis habilitats per a aquest objectiu. També s'inclourà una àrea nudista per a les entitats que vulguin apostar per aquesta opció.

-Àrea de relaxació: espai amb diversos compartiments individuals i col·lectius, amb equipament per a la relaxació i la meditació. El projecte preveu que s'habilitin diversos compartiments insonoritzats per a aquelles persones que considerin que la millor fórmula per relaxar-se no és el silenci i la meditació sinó l’alliberament de tensions mitjançant l’emissió de renecs i càntics a alt volum.

Per accedir a aquest nou espai de benestar integral que ofereix Torre Jussana a les persones associades caldrà acreditar ser membre d’una Junta Directiva o d’un equip de treball d’una associació i haver participat en la realització de més de 3 reunions en la darrera setmana. Si també s'acredita que aquestes reunions han provocat la ingesta de 2 o més de 2 sopars freds o excessivament tardans (més tard de les 23 h) també es donarà a les persones afectades tiquets de participació en el sorteig d'un microones de nova generació i d'un aparell que inhibeix la recepció de correus electrònics procedents de l'associació i que permet poder dir "es que el correu no m'ha arribat" sense faltar a la veritat i durant el periode de temps que es consideri oportú. 

Més informació sobre el projecte del nou Centre Termal i de Spa Associatiu en aquest enllaç.

Ves al contingut