Comença la Biennal de Pensament: futurs, ciutat, democràcia i tecnologia a debat

 2020-10-13

Aquesta setmana es duu a terme a Barcelona la segona edició de la Biennal de Pensament, una proposta impulsada per l'Ajuntament a través de l'Institut de Cultura, amb l'objectiu d'analitzar qüestions clau de la societat actual a través de debats, conferències, diàlegs i diverses propostes culturals. 

Enguany els debats se centren en les següents temàtiques: futurs, ciutat, democràcia i tecnologia. Per a cadascuna d'aquestes temàtiques s'han organitzat diferents itineraris que recullen les propostes relacionades. Per a les entitats de la ciutat hi ha dos itineraris especialment interessants. Són els següents: 

  • Repensem la ciutat: com fer que es posi la vida de les persones al centre del disseny de les ciutats? Com aconseguir que a les ciutats les persones s'hi sentin escoltades, des d'una mirada empàtica, centrada en les cures i amb voluntat d'entesa? Com generar complicitat i comunitat i fer que l'espai públic sigui un lloc inclusiu i saludable?

 

  • La democràcia en temps de crisi: reflexió al voltant de la situació actual de les democràcies i dels elements que les fan perillar actualment, com l'economia de mercat o l'expansió dels populismes de dretes. 

Consulteu tots els debats i propostes per a cada itinerari i reserveu entrades a biennalciutatoberta.barcelona.  

Skip to content