Com voleu que sigui la Festa de l’Associa’t 2022? Digueu-nos les vostres preferències!

 2021-11-04

La Festa de l’Associa’t que es realitzarà durant la Mercè 2022 es preveu amb menys restriccions i amb més recursos que no pas les del 2020 i el 2021. 

Però també cal dir que la pandèmia ha generat necessitats i prioritats socials i comunitàries que obliguen a repensar La Festa i buscar fórmules diferents a com la vam viure entre el 2016 i el 2019, quan s'instal·lava a la Pl. Catalunya. 

Tot i això, des de Torre Jussana hem assumit el repte de coordinar l’Associa’t, el projecte municipal de visibilització del teixit associatiu i comunitari no lucratiu de la ciutat. En el cas de La Festa creiem que La Mercè és una oportunitat importantíssima per què pugueu mostrar a la ciutadania el que feu des de les entitats i volem que pugueu aprofitar-la i fer-ho de manera sostenible i efectiva.

Per tot plegat necessitem saber com voldríeu que plantegem aquesta nova Festa. I volem fer-ho ara, al novembre del 2021, quan encara queda gairebé un any per la Mercè 2022. És un bon moment per posar-se mans a l’obra amb temps. 

Comencem per recollir les vostres aportacions i preferències. Per fer-ho: 

  • Hem dissenyat un breu qüestionari per conèixer les vostres preferències sobre algunes qüestions importants per a construir aquesta nova proposta. I que ens ajudi a aprofitar tota l’experiència acumulada, tant en les edicions a Pl. Catalunya com en la darrera edició descentralitzada en 3 equipaments. Teniu fins el 22 de novembre per respondre’l! És un questionari molt senzill i ràpid d'omplir. 

Enllaç al formulari

  • I aviat convocarem una trobada online amb federacions associatives, entitats participants en la darrera edició de l’Associa’t i totes les entitats que hi estigueu interessades per valorar una primera proposta per a La Festa que reculli les preferències recollides a través del qüestionari. En breu us informarem de la convocatòria.  

 

 

Skip to content